Szendi Pince

Bor a mindennapokra!

Borkóstoló és dűlőtúra

 

 

Kirándultál már valaha egy több, mint 100 hektár nagyságú szőlőföldön? El tudod képzelni milyen érzés, hogy ameddig a szem ellát csak a szőlőgazdák által gondosan művelt szőlősorokat látod a domboldalakon? Ha eltöltenél egy kis időt Szendehelyen a Naszály hegy lábánál található földeken itt az ideje, hogy elővedd a túracipőt és meghódítsd a területet.

 

A Szepi Fogadóban elfogyasztott csésze kávé után indulhat is a séta, amely akár gyerekekkel is könnyen teljesíthető. Visszatérve az étterembe zárásként érdemes megkóstolni a hagyományos, különleges sváb fogásokat is.

 

 

 

A túrához kérés esetén térképet és útvonaljavaslatot adunk, illetve akár piknikkosár is kérhető!

 

Borkóstoló, lány- és legénybúcsú

 

Szeretnétek egy igazán emlékezetes és figyelemfelkeltő lány- és legénybúcsút szervezni a legjobb barátotoknak? Akkor ne keressetek tovább, mert megvan a megoldás!

Egy izgalmas bórkóstolóval egybekötött programot kínálunk, amely garantáltan fel fogja dobni a hangulatot és megkoronázza a nagy napot. Szakértő borászunk vezetésével megismerkedhettek a borokkal és azok történetével, miközben együtt ünnepelhetitek a leendő menyasszonyt.

Az eseményt teljesen testre szabjuk az igényeitek szerint, így biztosak lehettek benne, hogy minden résztvevő jól érzi majd magát és együtt szórakozhattok.

Jelentkezz és mi megszervezzük neked az est tökéletes indítását! Hiszen az igazán maradandó élményt nyújtani kívánó szervezők egy egész pincét foglalnak le az ünneplésre!